de verbazingwekkende A. Lange & Söhne ‘hommage aan het stuk walter lange’

Vorig jaar introduceerde de replica A. Lange & Söhne de Hommage aan Walter Lange. The Homage to Walter Lange was het product van Walter Lange’s fascinatie voor een zeer ongebruikelijke complicatie: de onafhankelijke seconden. Deze complicatie is een soort van voorganger van de chronograaf – het omvat in feite een secondewijzer die kan worden ingesteld, gestopt en opnieuw in werking wordt gesteld, zonder ook de hoofdtijdwaarnemingsreeks te stoppen. Het meest voor de hand liggende verschil tussen een onafhankelijke secondewijzer en een chronograaf is dat de laatste ook een reset-naar-nul-functie heeft.replica horloges
De replica Homage als een beperkte versie werd aangekondigd in wit, roze en geel goud, maar Lange zei ook dat er nog een zou worden gemaakt, met een stalen kast en een zwart geëmailleerde wijzerplaat. Dit zou in 2019 voor liefdadigheid worden geveild, hoewel Lange bij de lancering geen lanceringspartner of liefdadigheidsinstelling had gespecificeerd.
Dit is vrijwel net zo puur als het kijken naar horloges bij Lange aan de kant van de wijzerplaat. Tegen de zwarte geëmailleerde wijzerplaat, kenmerkt Lange’s karakteristiek extreem scherpe uitvoering van zijn wijshanden zich als een diamant in een kolenkiel. De centrale secondewijzer is niet alleen onafhankelijk, maar ook een springende of dode secondewijzer; er is een continu lopende secondenwijzer in de subkies om zes uur.
De beweging is geconstrueerd en afgewerkt volgens precies de standaard die je van Lange zou verwachten, dat wil zeggen, het is onberispelijk. De onafhankelijke springende secondentrein wordt bediend door het vluchtwiel en het is een vrij ingenieus systeem. Een van de redenen waarom dit een beetje een grote deal is voor de A. Lange en Söhne replica horloges enthousiasten is dat Langes met een stalen behuizing uiterst zeldzaam zijn en wanneer ze op de veiling verschijnen, hebben ze de neiging om overeenkomstige stratosferische prijzen te bevelen.
Schmid beschrijft de liefdadigheidsinstelling waaraan alle opbrengsten van de veiling zullen worden gedoneerd: “De naam van de liefdadigheidsinstelling die we hebben gekozen is Children Action, die het geld zal gebruiken om hulp te bieden aan kinderen in nood. zorg of psychologische ondersteuning, opgezet en geïmplementeerd door experts, en er is nog een ding: de oprichter van Children Action, Bernard Sabrier, draagt de administratieve overheadkosten, daarom gaat 100% van het geld naar de hulpprojecten. ”
Kristallen kogel kijken over veilingresultaten is altijd een beetje een risicovolle onderneming (soms een zeer risicovolle), maar dit is een ongewone complicatie in, voor de nep Lange, een absoluut zeldzaam case materiaal. Ik veronderstel dat er een zeer redelijke verwachting is van een geweldig resultaat; en zoveel te beter dat het om een goed doel gaat.

Comments are closed.