verdiscontering van een Lange & Söhne dubbele split flyback replica horloges

16264-20131003-9 16520-070714-2bekend dat. Lange & Söhne maakt een aantal van de mooiste horloges in de wereld. en hier gaan om een ​​grote replica van een reveiew. Lange & Söhne. onder hun indrukwekkende uurwerken. dubbele-split is de eerste en enige chronograaf in de wereld te voorzien, en het is nu gekopieerd.
de replica een. Lange & Söhne dubbele split is uitgerust met een elegante massief zilveren wijzerplaat met toegepaste rose goud markers, zwarte minuten / seconden spoor, dochteronderneming seconden met stop seconden bij 09:00, een flyback chronograaf mechanisme, een nauwkeurig werkende minuten teller op 3 o ‘klok en een omhoog / omlaag gangreserve indicator om 12 uur recht boven het centrale tandwiel. het ontwerp van de wijzerplaat is zeer klassieke en niet druk, ook als er veel elementen die erop.
als we willen om het te zeggen, als het gaat om een ​​replica. Lange & Söhne horloges het beste deel is achter het geval is. Het is het toppunt van uurwerken complexiteit. de sweep automatisch uurwerk en split-seconden handen ligt onder de centrale brug met de “a. Lange & Söhne” handtekening. de mechanische module voor de twee minuten tellers ligt onder de brug in de rechterbovenhoek. een Rattrapante chronograaf heeft twee handen gezeten op priëlen die draaien in elkaar. dubbele Rattrapante mechanisme heeft twee van deze configuraties voor de twee seconden handen en twee minuten-teller handen.
dit prachtige replica van een. Lange & Söhne is voorzien van een matte chocoladebruine met de hand genaaid alligator band met een lange pin gesp. inloopperiode dienen de uitstekende pasvorm van de band te bereiken aangezien het vrij stijf als nieuw. als je eenmaal de grote replica horloge te dragen voor een paar dagen, zult u merken hoe goed het zit op je pols en hoe gemakkelijk het is om het te dragen. op de pols, het horloge draagt ​​iets groter dan de werkelijke grootte en vrij hoog, maar met extreme elegantie en uitstekende aanwezigheid pols.
zodra je deze grote replica horloges op, is het zeer waarschijnlijk dat uw andere uurwerken weinig pols tijd zullen zien, zelfs als ze zijn originele horloges.

Comments are closed.