Twee verschillende presidentiële Rolex

Sinds het debuut in 1956 was het Rolex-logo – vaak de ‘President’ of ‘Rolex President’ genoemd – het vlaggenschip van het merk. Het eerste zelfopwindende waterdichte horloge kan de datum volledig weergeven en kan de dag van de week volledig weergeven. Het is al lang de eerste keuze van de elite van de wereld. Vanaf het begin bestond de datum alleen uit de beste edelmetalen – drie smaken van 18-karaats goud of sprankelend luxe platina – en roestvrij staal werkte nooit, zelfs niet in de tweekleurige versies van Rolex’s iconische Rolesor.
De Day-Date van Rolex replica horloges – over het algemeen de bijnaam ‘President’ of ‘Rolex Presidential’ genoemd – is sinds zijn debuut in 1956 het vlaggenschip van het merk. Het eerste zelfopwindende waterdichte horloge kan de datum volledig weergeven en kan de dag volledig weergeven van de week. Het is al lang de eerste keuze van de elite van de wereld. Vanaf het begin is de Day-Date gemaakt van alleen de beste edelmetalen – drie smaken van 18k goud of de glinsterende luxe van platina – waarbij roestvrij staal nooit een rol speelt, zelfs niet in de tweekleurige vorm van Rolex’s iconische Rolesor brouwsel.
Van industriële titanen tot nationale leiders tot giganten van muziek, sport of entertainment, er is geen stilzwijgende succesverklaring dan het dragen van een Rolex horloges om je pols. Dus hoe ben je erin geslaagd om je aan te sluiten bij deze unieke en ongrijpbare partij? We hebben goed nieuws voor je. Het presidentiële horloge van Rolex is een van de meest aanlokkelijke gebruikte items in de volledige catalogus van het merk en het is een echt koopje boven de officiële verkoopprijs.
Rolex heeft twee belangrijke collecties, de Professional en de Classic, met de Day-Date in de laatste naast andere grote namen zoals de Datejust en Sky-Dweller. Hoewel het zeker een dresswatch is, is het ook een van de meest kameleonische modellen in de serie, met zoveel verschillende metaal-, wijzerplaatkleur-, bezel- en armbandvariaties dat het bijna talloze persoonlijkheden heeft.
Uiteindelijk is een witgoud stuk met een gladde, gewelfde bezel en een neutrale wijzerplaat ongeveer net zo ingetogen als je zou willen; terwijl het in geel goud met diamanten en saffieren elk oppervlak overspoelt, is het onbeschaamd groots. Tussen beide is er een combinatie die bij bijna ieders smaak past, of je nu een bekende muurbloempje bent of een feestbeest. Maar door dit alles blijft de onderliggende architectuur consistent.
Dat was het jaar waarin de kortstondige rolex Day-Date II uitkwam, een toevoeging van 41 mm aan het assortiment dat de grotere afmetingen verleende waar klanten om hadden gevraagd, maar een met individuele verhoudingen die te veel meningen verdeelden om heel lang in productie te blijven. De dikkere randen en oren in dit grotere model verloren een deel van de gratie van de replica Rolex President en vervingen de datum 40 in 2015, verloren een millimeter groot maar keerden terug naar het vorige elegante silhouet.

horloges kopen

Comments are closed.