replica rotonde de Cartier astrocalendaire nieuwe aankomst

uitgebracht in 2014, de rotonde de Cartier astrocalendaire kreeg meer grote reputatie in een jaar later. die in ruil brengt de welvaart voor de replica horloge-industrie. belangrijkste kenmerk van de nieuwe replica astrocalendaire’s heeft om de multi-tier en concentrisch eeuwigdurende kalender.
de nieuwe replica horloges komt in op 45mm breed en 15.1 mm dik – dit is geen kleine, ingetogen eeuwigdurende kalender. het geval, de kroon, en de bezel zijn allemaal platina, hoewel de zwarte alligator band wordt gesloten gehouden door een 18k wit gouden gesp. op alle drie wijzerplaten, wordt de exacte datum wordt gekenmerkt door geblauwde beugels die lijken te zweven over markeringen de ringen ‘. voor een horloge van deze omvang, het zit redelijk goed op de pols, hoewel ik zie niet in dit schuifpuzzels onder een manchet onder alle omstandigheden. het lezen van de circulaire mechanisme wordt intuïtief zeer snel. in slechte verlichting, het is niet de makkelijkste om te zien, maar dat is een probleem dat veel ingewikkelder wijzerplaten plagen.
Hoewel de replica horloges en armband is eenvoudig vormgegeven, is het astrocalendaire voorzien van een complex systeem dat zowel de bescherming en het gebruiksgemak van de kalender mechanisme bedient. Wat replica Cartier verwijst naar een “gedeeltelijk gepatenteerde tandwieloverbrenging mechanisme” in wezen een vervanging is voor de meeste hefbomen en veren die worden gebruikt in de meeste mechanismen eeuwigdurende kalender. het belang van dit nieuwe systeem is te vinden in de kwetsbaarheid van de meer traditionele oplossingen, waar men riskeerde de kalender door over-wikkelen van de beweging of proberen om de datum “bij onverstandig tijden veranderen” ernstig beschadigen – meestal een paar uur vóór en na middernacht toen het mechanisme aan het werk is.
in het geval van de replica Cartier astrocalendaire, kan de drager van de tijd, de datum en de maand in te stellen door de kroon, en wel in beide “richtingen”, vooruit en achteruit. de moeilijkheden bij waaruit de replica horloges is niet alleen voor de show, maar perfect in functie en kwaliteit.

IMG_4277

Comments are closed.