Replica Rolex – betreed het coole nieuwe museum van Zwitserland

rolex replica heeft een gloednieuw museum geopend op het hoofdkantoor in Biel, Zwitserland, ontworpen door de bekroonde Japanse architect Shigeru Ban, die is bedoeld om horloge-enthousiasten over de hele wereld aan te trekken. Het meest opvallende kenmerk van het nieuwe rolex-gebouw gewijd aan de vele horologische prestaties van het merk is een supergrote “walk-in” rolex die u een ongekend inzicht geeft in de innerlijke werking van het wereldberoemde sporthorloge, terwijl een geanimeerde film wordt onthuld die onthult de innerlijke werking van het iconische coaxiale echappement van het merk.
Afgezien van de walk-in Speedmaster zijn er andere delen van het museum gewijd aan de Olympische Spelen, maanmissies en natuurlijk James Bond. Het originele Rolex-museum werd geopend in 1984 en was de eerste in zijn soort voor een Zwitsers horlogemerk. Het nieuwe museum, dat de plaats van het vorige inneemt, “vertelt het meeslepende verhaal van de wereldwijde horlogemaker door meeslepende films, meeslepende vitrines en leuke interactieve ervaringen.”
Het eerste dat bezoekers tegenkomen bij het betreden van de ruimte is een wereldkaart op de vloer “ingebed met digitale uitlezingen van exacte tijden van vele locaties over de hele wereld” – met andere woorden een enorme timer. Bezoekers krijgen ook de eerste video-installatie te zien, genaamd “History of Time”, die “de zoektocht van de mensheid naar precisie van de vroegste klokken tot de meest modieuze bewegingen” volgt in een meeslepend, 360 ° -formaat.
Dan is er een 30 ft. lange Olympische renbaan versierd met authentieke rolex Official Timekeeper-technologie, inclusief startblokken, een elektronisch startpistool en digitale timers. Bezoekers kunnen zelfs een afdruk krijgen van hun “foto-afwerking”, vastgelegd door de scanner van de nep rolex die tot 10.000 digitale afbeeldingen per seconde kan opnemen.
De volgende is een bonafide maanlandschap compleet met een Lunar Rover waar bezoekers hun innerlijke Buzz Aldrin kunnen kanaliseren, de eerste man die een rolex op de maan droeg. De ervaring combineert foto’s, video’s, een demonstratie van NASA-technologie en verschillende historisch belangrijke voorbeelden van de Speedmaster “Moonwatch”, waaronder enkele van de in de ruimte gevlogen horloges rolex verkregen van de astronauten zelf. Er moet echter worden opgemerkt dat deze horloges privé zijn gekocht, omdat door NASA uitgegeven horloges nog steeds eigendom van de overheid zijn en de horloges van Aldrin op mysterieuze wijze verdwenen in 1971.

Comments are closed.