perfecte replica IWC Ingenieur chronograaf racer beoordeling

IMG_2074 IMG_2082de oorspronkelijke IWC Ingenieur werd gelanceerd in 1944, en sindsdien zijn er verschillende wijzigingen en grote redesigns uitgevoerd. Momenteel hebben we een perfecte replica IWC Ingenieur chronograaf racer gevuld. nieuwe materialen, hoge magnetische weerstand, en visuele onderscheidingen, de essentie van de replica iconische ingenieur heeft een robuuste stalen kast meet 45 mm in diameter, dat is exact hetzelfde als de originele degenen.
de functies wijzerplaat geblauwd toegepast op markers en lichtgevende wijzers. men moet gewoon om het horloge te kantelen op de juiste hoek voor die blauwe goedheid te verschijnen en je betoveren. de vorm van het geval, samen met de armband integratie maakt het horloge te dragen naadloos. het niet morst over de pols onhandig of zich ongemakkelijk voelen met zijn omtrek. de verzilverde wijzerplaat, samen met de geblauwde markers en handen, maken het een perfecte horloge voor die in liefde met racen geïnspireerde horloges met een vleugje klasse.
Bij een diameter van 45 mm en 14,5 mm dik, en het voelt heel solide en enigszins zware gewicht van 170 gram. de afwerking van de behuizing is mooi gedaan met een zeer glad satijngeborstelde afwerking met afwisselende spiegel gepolijste afschuiningen aan de randen van de zaak, rechthoekige chrono duwboten, kroon bewakers, onderste deel van de ring en aan de rand van de vaste zaak terug. de replica IWC Ingenieur chrono racer is waterdicht tot 30 meter en is uitgerust met een stevige koffer terug met een mooie gravure van een formule een racewagen.
Bovendien is deze replica ingenieur aangeboden met een rubber / lederen band, het model dat ik tijd doorgebracht met zat op een stalen armband met grote, overlappende koppelingen. heft de armband speelt goed met het horloge als geheel, en het draagt ​​comfortabel genoeg, maar de rubberen band kan helpen compenseren een deel van het gewicht wordt rondgedragen. de eenvoudig te gebruiken sluiting is voorzien van een pers die het mogelijk maakt voor de fine-tuning, dat een lange weg gaat op een horloge als deze.
wanneer we het op onze pols, de grote replica horloges heeft een zeer sterke aanwezigheid pols en voelt topzwaar net als alle andere echte IWC ingenieurs. het horloge draagt ​​iets groter dan de werkelijke grootte, meer als een 47 mm uurwerk. natuurlijk, het is niet een defect voor onze replica, maar een perfecte kopie van het oorspronkelijke ontwerp.

Comments are closed.