Nieuwe rolex oester perpetual explorer nep horloge

De oester-eeuwige ontdekkingsreiziger is een echte icoon in de familie Rolex Watch. Deze eeuwige sporttijdspeler zet de functionaliteit op de eerste plaats om te voldoen aan de behoeften van professionele ontdekkingsreizigers en alle replica horlogesgepassioneerde avonturiers. De laatste herinnert aan de grote geschiedenis van het merk, in de nieuwe, iets grotere grootte.
De eerste ontdekkingsreiziger (of explorer i, zoals het soms wordt genoteerd om een onderscheid te maken met de ontdekkingsreiziger ii) werd in 1953 vrijgegeven, ter ere van de eerste succesvolle opkomst van Mount Everest. De historische missie werd geleid door Sir John Hunt, eerder dat jaar en eindigde met de eerste mannen stappen op het dak van de wereld. Twee leden van het team die himalayas overwonnen hebben, gebruikten de rolex oester replica horloges tijdens de expedities, die zijn uitstekende duurzaamheid tonen.
De ontdekkingsreiziger is meerdere malen bijgewerkt, maar de authentieke blik van het origineel wordt behouden. Hoge functionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid, evenals sport elegantie en eenvoudig ontwerp, heeft altijd gepassioneerde liefhebbers van de grote rolex traditie aangetrokken.
Ontdekkingsreizigers zijn vervaardigd in extreem hard 904l staal. Deze superlegering, die sterk bestand is tegen corrosie, wordt gebruikt om te reageren op meest veeleisende situaties. Het is ook zeer gepolijst die bijna de glans van witgoud heeft.
In tegenstelling tot de standaard 36 mm case, is de laatste oester perpetual explorer gemaakt in de grotere grootte, met een diameter van 39 mm. Afgezien van het werk op zijn robuustheid, veranderde Rolex niet veel. Dit model beschikt ook over een eenvoudig ontworpen draaiknop, met een perfecte leesbaarheid, een grote helderheid van de barmarkeringen, arabische cijfers 3, 6 en 9 (die feitelijk gebrek aan lume hebben) en de handtekeninguur en minutenhand.
De perfecte constructie van oesterhoes en een saffierkristal coating garandeert extreme duurzaamheid en weerstand tegen schokken, krassen, waterdruk (100 meter) en stof. Een andere rolex handtekening, de oester armband met oysterlock maakt de ontdekkingsreiziger ongelooflijk comfortabel op een pols.
De nieuwe replica rolex oester perpetual explorer uurwerk wordt aangedreven met de automatische beweging van rolex kaliber. Deze cosc-gecertificeerde chronometer bevat de nieuwe parachroom haarspring en het breguet overcoil paraflex schokdempersysteem. Behalve de grote precisie en betrouwbaarheid, biedt deze zelfwikkeling beweging een krachtreserve van 48 uur.

Comments are closed.