Hublot – Wereldbeker officiële tijdopnemers

Wereldbeker, het bekende sportevenement werken meestal samen met een luxe horlogemerk als hun officiële tijdwaarnemer. Als je de band nauwlettend in de gaten hebt gehouden, heb je misschien gemerkt dat Hublot de felbegeerde eer scoorde. Het WK en Replica Hublot lijken een vreemde combinatie, maar het is de vierde keer dat ze samenwerken.
Het WK en Hublot: FIFA en de Watch van de scheidsrechter
Door samen te werken met het horlogemerk bracht Hublot replica een superieur verbonden horloge uit dat scheidsrechters tijdens het spelen op het veld zouden kunnen dragen en dat een beroep doet op de wereldwijde fanbase van het evenement. Het eerste verbonden horloge werd geproduceerd in een beperkte hoeveelheid van slechts 2.018 stuks, waardoor het een beroep deed op zowel ervaren als enthousiaste horloge-verzamelaars.
Combineerde de typische kenmerken van Hublot’s Big Bang met de moderne accenten van een smartwatch. de Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Rusland bestaat uit functioneel, lichtgewicht titanium en heeft een bezel die is versierd met zes schroeven en een Kelvar-inzetstuk. Toch straalt het verbonden aspect van het model door op zijn analoge gezicht. Het beschikt over twee opties voor neutrale dialing en 32 unieke ‘fan’-wijzerplaten. Het nephorloge werd geïnspireerd door de kleuren van de vlaggen van elk deelnemend land.
Met het moderne ontwerp, de Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia wordt geleverd met een stevige 49mm hoes en de gepatenteerde verwisselbare “One Click” -riem van het merk. Er zijn twee riemopties: een manchet met het FIFA World Cup-embleem uit 2018 en een slanke zwarte rubberen riem. Extra riemopties in de kleuren van landen zijn ook beschikbaar.
Speciale functies
Er zijn een paar bijzonder speciale functies van het replica horloges. Ten eerste moet een aankondiging van elke wedstrijd vijftien minuten worden aangekondigd. Morover geeft het goedkope luruy-horloge statistieken weer. Dit omvat de score, namen van doelpuntenmakers, spelerswissels, wedstrijdtijd en nummers van rode en gele kaarten gedurende elk spel. Uiteindelijk, als een speler een doelpunt scoort, trilt het horloge en toont trots het woord “DOEL” op de wijzerplaat.
Met uitzondering van de standaardfuncties van de FIFA Wereldbeker Rusland, de Big Bang Referee 2018, heeft het door de scheidsrechters gevarieerde nephorloge enkele extra functies. Dit is een fantastisch horloge voor zowel scheidsrechters als voetbal-superfans.

Comments are closed.