Hoe de replica horloges te volgen

replica horlogesNa goed naar de eclectische en onafhankelijke kijkers te hebben gekeken, is Simeon’s perspectief op replica horloges de moeite van het volgen waard.
Wat is je dagelijkse horloge op dit moment?
Omdat ik een nephorloge verzamelaar ben, bezit ik verschillende horloges van verschillende merken, dus ik heb geen echt dagelijks horloge, omdat ik ze te vaak wijzig. Ik draag echter graag de replica-horloges die robuust genoeg zijn om me te vergezellen tijdens een duik of andere oefeningen.
Hoe kom je tot rust?
Na een lange dag hou ik ervan om een heerlijk diner te koken met mijn geweldige vriendin, vergezeld van een heerlijke wijn om te ontspannen. Als het mooi weer is en we buiten kunnen zitten, voeg ik meestal ook een goede sigaar toe aan de lijst. Ik ben onlangs ook begonnen met boulderen met een aantal vrienden, wat een geweldige sport is om de conditie en fysieke kracht te verbeteren die me ook helpen om mijn gedachten af te leggen op een lange werkdag.
Hoe ziet jouw collectie eruit?
Op dit moment moet ik toegeven dat mijn collectie voornamelijk de grote merken bevat die weten hoe ze goede dagelijkse horloges kunnen maken. Hoewel, ik ben gelukkig om te zeggen, zijn drie van mijn valse Rolex-horloges onlangs stopgezet, wat altijd leuk is als ze plotseling meer collectible worden.
Mijn focus ligt voornamelijk op stalen horloges, want ik ben niet de gouden kerel, hoewel ik wel een Tudor Black Bay Bronze heb, wat een van mijn favoriete uurwerken is.
Naar welke criteria kijk je wanneer je een horloge bestelt?
Met mijn werk op 8past10 heb ik veel meer contact gehad met kleinere merken. Dus ik drijf op dit moment meer naar de kleinere, onafhankelijke horlogemerken, waarvan ik dit jaar twee horloges heb ontvangen. Een daarvan is een Dornblüth & Sohn met een speciale draaiknop die ik bijna een jaar geleden in opdracht heb gegeven om een herdenkingswacht te zijn voor mijn 25ste verjaardag in juni dit jaar.
Wat is je dagelijkse rit?
Een vrij onspectaculaire Skoda Rapid, een geweldige auto die voldoende ruimte biedt en de juiste hoeveelheid comfort biedt voor mijn dagelijkse ritjes. Om de waarheid te zeggen, ik ben niet zo’n autootje. Ik kan een mooie auto zeker waarderen, maar ik heb nooit de drang gevoeld om er zelf veel geld aan uit te geven – ik zou dat geld liever besteden aan horloges of een heerlijke vakantie met mijn vriendin.
Waar werk je nu aan?
Mijn huidige schema zit boordevol werk op 8past10, omdat we voortdurend meer functies aan het netwerk toevoegen zodat onze gebruikers ervan kunnen genieten. We hebben onlangs de Quiz-functie voor de app geïntroduceerd, waarmee gebruikers hun kennis over de horloge-industrie kunnen uitdagen tegen de rest van onze community. We voegen dagelijks nieuwe vragen toe, zodat je jezelf vele malen kunt uitdagen. Eigenlijk werken we tegelijkertijd aan andere nieuwe functies. Ik zal je daar nog niet over vertellen, maar ik zou je willen uitnodigen om er zelf de komende weken achter te komen. Ik ben ook bezig met mijn studie in de elektrotechniek om mijn masteropleiding te behalen op hetzelfde moment, dus ik heb momenteel een erg druk schema.

Comments are closed.