Dingen die u moet weten voordat u racehorloges koopt

Hoewel de racekalender meestal wordt geassocieerd met motorsport, is het concept van de racekalender meer dan 60 jaar ouder dan de uitvinding van de auto. Maar wat is een http://www.kopenreplica.nl/ racehorloge precies en hoe verschilt het van een tijdhorloge? Misschien nog belangrijker: wat is tot nu toe de beste timing? Hier is alles wat u moet weten voordat u een racehorloge koopt.
Weet jij iets van een racehorloge?
Zoals de naam al doet vermoeden, is een racehorloge een speciaal gebouwd uurwerk dat wordt gebruikt om racetijden te meten – of het nu gaat om auto-, motor-, paarden- of zeilraces. Tegenwoordig zijn racehorloges in wezen synoniem met chronograafhorloges. Hoewel alle moderne replica horloges voor paardenrennen chronografen zijn, zijn ze dat niet allemaal.
Een chronograaf is een horloge dat in ieder geval uit een stopwatchfunctie bestaat maar ook vaak voorzien is van extra tellers om aan te geven hoeveel tijd er verstreken is. Een moderne chronograaf heeft doorgaans twee chronograafdrukkers die de opwindkroon flankeren, die dienen om de centrale chronograafwijzer te starten, te stoppen (bovenste drukknop) en te resetten (onderste drukknop).
Afgezien daarvan bevatten chronograaf replica rolex horloges normaal gesproken sub-wijzerplaten om de verstreken uren en minuten sinds het begin van het evenement te lezen. Vaak is er ook een extra subregelaar voor de lopende secondewijzer. Het is cruciaal en belangrijk om op te merken dat er variaties zijn, zoals chronografen met een enkele knop of chronografen die zowel de verstreken minuten als de uren op een enkele subwijzerplaat weergeven.
Niet alle chronometers hebben een weegschaal, maar veel wel. Een chronograaf kan verschillende soorten gebeurtenissen meten op basis van de schaal waarmee deze overeenkomt. We zullen de volgende keer meer praten over racehorloges.

Comments are closed.