de rolex dag-datum populairste replica horloge

De Rolex Day-Date, dat ook bekend staat als de president, is een van de handtekeningstijdschriften van het merk. De typische Day-Date meet 36mm, terwijl de replica Rolex ook grotere versies heeft gelanceerd in 40mm en 41mm. De Day-Date 40 is de nieuwste iteratie van de Rolex President die ook zijn debuut heeft gemaakt op Baselworld 2015. Het is eigenlijk de vervanging van de 41mm Day-Date II. Daarom hebben we deze week de Day-Date-model uit onze voorraad getrokken. U wilt deze schoonheid niet missen, vertrouw ons alstublieft.repliki rolex zegarków
Zoals gebruikelijk is deze replica Rolex President altijd toegankelijk in kostbare materialen, waaronder drie tinten goud en platina. Van zijn 40mm Oyster-hoesje naar zijn President-armband naar zijn geruite ring, wordt deze Day-Date 40 bijna geheel gemaakt in 18k geel goud. Het is opmerkelijk voor mensen die het nog niet weten, dat Rolex hun eigen goud op hun eigen gieterij produceert. Laten we de kwaliteitscontrole zien!
De Oyster case is ook uitgerust met een Twinlock kronkelende kroon en geruite caseback om zijn waterweerstand van 330 meter (100 meter) te bereiken. Bovendien is ook het water uit en het gezicht van het horloge beschermd, krasbestendig saffierkristal.
Een van de voortgang van de Day-Date 40 collectie veroorzaakt, was de inhoud van keramische inserts in de armbandverbindingen om de armband van de armband te voorkomen. Bovendien heeft de nep Rolex de President-armband opnieuw ontworpen om meer in de zaak te worden geïntegreerd, een diep inzicht.
Om de overvloed van het Rolex President-horloge te verbeteren, is dit speciale model een diamantschijf. Tien baguette-cut diamanten dienen als uur’s markers op de zwarte wijzerplaat, terwijl de resterende ruimte wordt overgelaten voor het iconische paar dag- en datumvenster. De diafragma zit onder de Cyclops lens om 3 uur en het dagvenster is om 12 uur, omlijst door twee diamanten.
Hoewel het president model dat we hier hebben een zwarte wijzerplaat met diamanten, zijn er een groot aantal wijzerplaatopties op de gele gouden dag-datum 40. Dit bestaat uit de nieuwe laser-geëtsde motieven die uitsluitend beschikbaar zijn voor de Day-Date 40 .
Als het gaat om een replica horloges geek en ze zullen je vertellen dat de grootste dagvraag van de nieuwe Day-Date 40 is niet de elegante nieuwe verschijning, integendeel, de nieuwe nep Rolex Caliber 3255 binnen. Net als alle moderne Rolex-calibers is de nieuwe automatische beweging volledig in huis gebouwd. Gemaakt als een nieuwe generatie beweging door Rolex, dit model heeft niet alleen een herhaling van bijna 90% van zijn onderdelen, maar ook 14 patenten. Als gevolg daarvan is de laatste versie van de president nauwkeuriger en betrouwbaarder. Bovendien is de beweging ook meer bestand tegen schokken en magnetisme.
De Day-Date 40 is een moderne aanpak van het nachtelijke Rolex’s karakteristieke luxe horloge. Het is de president van de moderne man. En de combinatie van het 18k geel goud, de zwarte wijzerplaat en de kostbare diamanten op het Day-Date horloge is een opvallend. Hoewel het momenteel in onze handen is, weten we dat het niet lang zal duren voordat deze Rolex President een nieuwe woning vindt.

Comments are closed.