Cartier tank mc collecties replica horloges

IMG_4273 IMG_4274Cartier tank collecties hebben vrij lange geschiedenis, de eerste release was dateren uit 1918; replica Cartier tank collecties hebben ook ervaren vrij lange tijd. het ontwerp van de tank was onmiskenbaar elegant. en de leidende rol is de nieuwste replica cartier tank mc.
voor dezelfde diameter replica horloges, gewoon rechthoekige-ingesloten horloges zijn niet van plan om zo groot als de meeste ronde vorm gevallen kijken. de 34.3mm brede replica Cartier tank mc komt niet over als een groot horloge op papier. Niettemin, het comfortabel draagt ​​als een jurk horloge, met veel klassieke Cartier karakter. In tegenstelling tot sommige andere tank horloges, zijn deze Cartier tank mc modellen geborsteld secties boven de band tussen de oren en rijk gepolijst zijflanken. de Cartier tank mc is misschien wel groter dan vele tank horloges, maar het is nog steeds niet groot of iets.
de replica tank mc is geen replica creatie, of opnieuw te produceren om een ​​eerder model – dit is een moderne tank in een modern formaat en een moderne beweging binnen. het horloge is licht gebogen om de pols, zodat de grotere zaak grootte is niet een probleem. U kunt het boven op mijn pols gisteravond. Cartier is ook wat plezier en het aanbieden van de tank mc op een host van verschillende gekleurde bandjes. Dit is een klein detail, maar ik hou ervan. Je weet hoeveel ik geloof in het vermogen om banden te veranderen, en het is cool om te zien Cartier dezelfde houding aan te nemen.
de nieuwe replica Cartier tank mc met Zwitserse automatische beweging zal alleen beschikbaar zijn in roestvrij staal en rose goud. de replica tank mc is niet de bedoeling om de winkels te raken tot september of zo, maar we hebben het op een goede autoriteit dat als je naar binnen te gaan en vragen iemand bij Cartier, zouden ze een paar om te laten zien en misschien zelfs te verkopen vóór de val hebben 2013 lanceren. Wij raden u aan om uw geluk beproeven aan één van de eerste om te bezitten deze nieuwe replica horloges zijn.

Comments are closed.