Bekende replica horloges rolex oester perpetual datejust en populair rolex jacht-master automatisch horloge

rolex

Kenmerken zijn onder andere een bliksembestendig, krasbestendig saffierkristal boven de wijzerplaat, samen met een vergrendelende kroon en terugzetten voor waterweerstand tot 100 meter of 330 meter. De rolex oester perpetual datejust automatische herenhorloge is 36mm breed en 12mm dik.

De rolex oester perpetual datejust automatisch horloge voor vrouwen biedt een zeer goed gedaan profiel voor het vrouwelijke van vandaag in 18k geel goud en premium kwaliteit roestvrij staal. Dit boeiende Swiss-made vrouw horloge beschikt over precisie automatische beweging binnen en officiële chronometer certificering.
De ondertekende ronde behuizing in gepolijst roestvrij staal wordt gepresenteerd op de rolex jubileum armband in geborsteld roestvrij staal met zeer gepolijst 18k gele gouden midden links. De gepolijste 18k gele gouden kroon met gekleurd detail draagt bij aan het stijlvolle, goede uiterlijk.
De handtekening gepolijst, opgeheven gevlochten ring in 18k geel goud omringt de leesbare zwarte wijzerplaat met gouden baton handen en gouden toon geschetste, lichte baton uur markers. Een raam om 3 uur laat de automatische datumkalender zien.
Het anti-reflecterende, krasbestendige saffierkristal bedekt de wijzerplaat. Kenmerken omvatten een vergrendelende schroefkroon en terugzetten voor waterdichtheid tot 100 meter of 330 voet. De rolex oester perpetual datejust automatisch vrouwen horloge is 27mm in diameter en 10mm dik.
De rolex jachtmaster automatische horloge in premium kwaliteit roestvrij staal en platina is een buitengewone selectie voor mannen of vrouwen. Dit voorbeeldige, gemaakt, unisex, middelgrote horloge heeft de contourvormige ronde behuizing, vervaardigd uit zeer gepolijst rolesium, een gepatenteerd metaal van hoogwaardig roestvrij staal en platina.
De uitstekende triple-link armband in geborsteld en gepolijst roestvrij staal draagt bij aan de opvallende goede looks. De bidirectionele roterende ketting in premium platina is voorzien van een kenmerkende muntrandrand en verhoogde markeringen op de middenring.
De matte zilverkleurige wijzerplaat schijnt met lichte tandenknijpers, lichte cabochon dot en baton uur markers, samen met een vergroot cyclops datum venster om 3 uur uur. Kenmerken zijn onder meer een bliksembestendig krasbestendig saffierkristal boven de wijzerplaat, samen met een vergrendelende schroefkroon en terugdragen voor waterweerstand tot 100 meter of 330 voet.
De automatische horloge van replica horloges Rolex Yacht-Master is 35 mm in diameter, 12 mm dik en heeft de officiële chronometercertificatie door de cosc toegekend.
Gratis verzending en gratis retourneren zijn inbegrepen bij alle binnenlandse mannen en vrouwenwachtkopen binnen de continentale verenigde staten op wereld van horloges.

http://www.kopenreplica.nl/

Comments are closed.