geweldig rose goud Rolex regenboog daytona replica horloges

Een van mijn meest favoriete horloges is een Rainbow Daytona, nu zou ik willen dat ik je kon vertellen waarom ik dit horloge zo leuk vind, maar het is erg moeilijk om obsessie onder woorden te brengen. Soms zijn woorden echter niet genoeg. Ik schaam me om het toe te geven, maar toen ik voor het eerst de nieuwe valse Daytona-rol in roos zag, begonnen mijn handen te trillen, mijn handpalmen begonnen te zweten en de prik van hete tranen prikte in mijn ogen. Dat weet je, het was liefde op het eerste gezicht. Om te zeggen dat ik alleen was in mijn reactie is een understatement, maar ik werd niet door mijn collega’s gesteund, maar het is goed. Dit replica horloges is geweldig, ik zal je vertellen waarom.replica horloges replica horloges
Gelanceerd in 2012 in zowel wit als geel goud, de rolex Rainbow Daytona werd gemaakt in ZEER beperkte hoeveelheden, raakte zeer snel de cultstatus en is sindsdien bijna verdrievoudigd in waarde. De officiële naam van dit horloge is eigenlijk niet “Rainbow Daytona” – dit is precies wat het de afgelopen zes jaar zo liefdevol is genoemd.
Het roze goud brengt de kleuren op de rand echt naar voren. Ik denk dat er iets is aan die roze tint die echt alles versterkt, waardoor de regenboogrand levendiger wordt – wat, laten we echt worden, echt is wat dit horloge nodig heeft. De grootste verandering en die waar ik alleen maar volledig geobsedeerd door ben, is de nieuwe reeks uurindexen.
Het beste ding over dit horloge is dat het zo replica Rolex is. Het is uw standaard Daytona, een traditionele chronograaf, uitgedost in perfect bij elkaar passende, met de hand gesneden, met de hand geplaatste saffieren afkomstig van speciale
leveranciers. Maar het i
s niet wat er nieuw is aan dit horloge dat het zo bijzonder maakt, maar eerder de algemene indruk van het horloge zelf.
Om de pols is dit horloge net zo magisch als je je kunt voorstellen. Het draagt als een Daytona (uiteraard) en lijkt op Liberace – en ik zou er niet meer van kunnen houden. Ik stel me voor dat ik het in de zomer met een jeans en een t-shirt draag, nippen op het strand ergens fantastisch. Maar iedereen mag zijn eigen replica van Daytona-fantasieën repliceren, dus doe mee.
Zoals ik al zei, dit horloge is niet voor iedereen. Nou, het is niet voor de meeste mensen! Maar ik hou ervan precies wat het is: onvervalste luxe. Dit horloge is charmant, en is dat niet waar horloges over moeten gaan? En voordat je verder gaat zeggen dat ik geobsedeerd ben door Rolex, zal ik je dit vertellen – als Rolex Koning is, ben ik slechts een bescheiden onderwerp.

Comments are closed.