2021 Nieuwe Breitling Superocean Heritage B20 Automatic Limited Edition

Hoewel Breitling een lange band heeft met pilotenhorloges, is het vintage-geïnfuseerde duikershorloge, de SuperOcean Heritage, ook een van de meest populaire moderne horloges. Het merk kondigde onlangs de lancering aan van een nieuw limited edition-horloge uit de collectie, dat exclusief verkrijgbaar zal zijn in twee van zijn boetieks in Los Angeles.
De nep replica Breitling Superocean Heritage B20 Automatic 44 Black Steel Beverly Hills Limited Edition heeft een intrigerende combinatie van materialen: de 44 mm kast is gemaakt van zwart staal, de in één richting draaiende duikring is gemaakt van 18-karaats roségoud en de ring is gezet in de bezel is gemaakt van high-tech zwart keramiek, dat super bestand is tegen krassen en schokken! De 200 meter waterbestendigheid van het horloge is te danken aan een geschroefde kroon met twee ringen, terwijl de ring een lichtgevende punt op 12 uur heeft voor positionering, en het 120-tanden systeem zorgt voor een soepele ratelrotatie en nauwkeurige tijdinstelling en meting.
De gestroomlijnde zwarte wijzerplaat herinnert aan de ontwerpelementen van de vroege modellen van de Superocean, die Breitling voor het eerst introduceerde bij liefhebbers van duikhorloges in 1957: taps toelopende uurmarkeringen, driehoekige puntige uurwijzer en diamantvormige minutenwijzer, allemaal behandeld met Super-LumiNova in dit moderne uurwerk. De achterkant van de kast, gegraveerd met de “Beverly Hills Edition” en het limited edition-nummer van het horloge, herbergt het Breitling B20-uurwerk, gebaseerd op het Tudor MT5612-kaliber. Breitling ontwikkelde dit COSC-gecertificeerde automatische uurwerk met Rolex’ Tudor, met een frequentie van 28.800 tpm, een gangreserve van 70 uur en een bidirectionele kogelgelagerde rotor.
Met een Breitling zwarte rubberen Aero Classic-armband met een look en feel vergelijkbaar met de Milanese stijl armband, is het horloge exclusief verkrijgbaar bij de onlangs geopende Breitling-boetieks in Beverly Hills, 2 Rodeo Drive en Westfield Century City in Los Angeles. Klanten die deze twee boetieks willen bezoeken, wordt aangeraden vooraf een afspraak te maken.

Comments are closed.